SÄHKÖPOSTILISTA

Käsityksen sähköpostilistan osoite on kasitys-ry(a)helsinki.fi. Listalle liityttyäsi tilaat yhdistyksen viikkosähköpostin, jonka kautta saat tärkeää tietoa tapahtumista koulutuspolitiikkaan. Pyrimme välttämätään turhan sähköpostin lähettämistä, joten suurin osa Käsityksen sähköpostitiedotuksesta tapahtuu viikoittaisen viikkosähköpostin muodossa. Lähestymme jäsenistöä yksittäisillä viesteillä vain tärkeissä ja painavissa tiedotusasioissa.
Jäsenistön sähköpostilistan kautta tavoitat kaikki Käsitysläiset esimerkiksi sijaisuuksien ja muiden työtarjousten muodossa.
Olet mitä todennäköisimmin liittynyt listalle jäseneksi rekisteröitymisen yhteydessä.


Sähköpostilistalle liittyminen ja siltä eroaminen


Listalle liittyminen ja siltä eroaminen tehdään lähettämällä sähköpostina komento osoitteeseen majordomo(a)helsinki.fi. Komento kirjoitetaan sähköpostiviestin tekstiosaan. Viestin otsikkokenttää listapalvelin ei käsittele (eli lähetä viesti ilman otsikkoa). Majordomo on hyvin tarkka osoitemuodon suhteen. Liittymis- ja eroamisosoitteiden on oltava identtiset.

Listalle liitytään omasta sähköpostista komennolla:
subscribe kasitys-ry


Listalta erotaan omasta sähköpostista komennolla:
unsubscribe kasitys-ryJos sinulla on ongelma listalle liittymisessä tai siltä eroamisessa, tai haluat muuten olla yhteydessä listan ylläpitäjään, ota yhteyttä hallituksen jäsenvastaavaan.


Yllämainitut majordomo-komennot toimivat suurimmassa osassa yliopiston sähköpostilistoja. Muista  aina muuttaa listan nimi kyseessä olevan listan nimeen.

Lähde ja lisätietoa: Helsingin yliopiston Tietotekniikkapalvelut