JÄSENMAKSU JA -EDUT


Käsitys ry:n jäsenmaksu lukuvuodelle 2022-2023


Käsitys ry:n sääntöjen mukaan käsityötiedettä Helsingissä opiskelevat voivat liittyä yhdistyksen jäseniksi. Kaikki muut, mukaan lukien valmistuneet käsityötieteen opiskelijat, voivat liittyä kannattajajäseniksi.

Käsitys ry:n jäsenyys on voimassa yhden lukuvuoden. Jäseneksi tulee liittyä joka lukuvuosi uudelleen. Jäsenmaksu lukuvuonna 2022-2023 on 6 euroa. Jäsenyytesi on voimassa maksettuasi jäsenmaksun. 

Kannattajajäsenten jäsenmaksu on vähintään 12€. Jos haluat tukea toimintaamme suuremmalla summalla, sekin on mahdollista. Kiitos kannatuksesta, pidetään yhteyttä!
Jäsenenä olet oikeutettu Käsityksen jäsenetuihin ja saat sähköpostiisi järjestön viikoittaisen tiedotteen, viikkosähköpostin. Muistathan, ettet voi olla SOOLin tai TOLin jäsen, ellet ole maksanut Käsityksen jäsenmaksua.

Jäseneksi liittymisen jälkeen voit hakea yhteistyöjärjestöjen alennuksiin oikeuttavan jäsentarran. Jäsentarran voit noutaa käytäväkahveilta viikkosähköpostissa kerrottujen ohjeiden mukaisesti. Mikäli sinulla on kysymyksiä jäsenyyteen liittyen tai haluat sopia erillisen noutoajan jäsentarrallesi, otathan yhteyttä hallituksen jäsenvastaavaan.

Käsityksen jäsenenä nautit ainejärjestön tarjoamista jäseneduista. Jäsenetuihin lukeutuvat järjestön tapahtumat, jäsenhintaiset liput ja yhteistyötahojen tarjoamat edut. Täyttäessäsi ilmoittautumislomakkeen liityt myös jäsenistön sähköpostilistalle, lisätietoa sähköpostilistasta löytyy sähköpostilista-sivulta.

Käsityksen jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus liittyä SOOLinTOL ry:n ja TAO ry:n jäseneksi. Käsityksen jäsenenä  ja tiedekuntamme opiskelijana kuulut automaattisesti Condus ry:hyn.

Saat opiskelijakorttiisi vuosittain vaihtuvan jäsentarran, jota näyttämällä saat alennusta ostoksistasi yhteistyöyrityksissä. Lisätietoa ostospaikoista alla. Jäsentarrojen jakelusta tiedotetaan yhdistyksen tiedotuskanavilla. Voit tiedustella myös mahdollisuutta muihin noutoaikoihin yhdistyksen jäsenvastaavalta.


Jäsenetuja Käsitys ry:n tarralla tarjoavat liikkeet


Eurokangas  10% alennus ostoksista jäsentarrallisella opiskelijakortilla. Useita liikkeitä pääkaupunkiseudulla.

Eiran langat 10% alennus normaalihintaisista tuotteista
Mäkelänkatu 54 B, 3. krs., 00510 Helsinki

Fiinaneule  10% alennus normaalihintaisista tuotteista myymälässä ja verkkokaupassa.
Simonkatu 12, 00100 Helsinki

Helakauppa Hokola ↔ Puusepänhinnat tuotteista. Alennushinta vaihtelee tuotteittain, vähintään -20% lähtöhinnasta. Ilmoita Käsitys ry:n jäsenyydestäsi ja oikeudestasi puusepänhintoihin mennessäsi kassalle.
Hämeentie 20, 00530 Helsinki

Nappitalo  15% alennus ostoksista.
Yrjönkatu 12, 00120 Helsinki

Snurre  10% alennus jäsentarrallisella opiskelijakortilla.

Ruoholahdenkatu 4, 00180 Helsinki

Suutarimestari Ville  15% alennus jäsentarrallisella opiskelijakortilla.
Helsingin yliopiston metroasematunneli

Taito Shop Helsky  10% alennus langoista.

Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki

Tekstiiliteollisuus Oy  38% alennus neulelangoista ja 33% alennus kudontalangoista. Tilaus täytyy tehdä tukusta puhelimitse tai sähköpostilla, eli ei verkkokaupasta tilaten.

Otathan ongelmatilanteissa yhteyttä ainejärjestöön.Yleisiä käsityöhön liittyviä opiskelijakorttietuja


Kirstikki ↔ 10% alennus kaikille opiskelijoille.

Villisilkki ↔ 10% alennus kaikille opiskelijoilla
Hakaniemen hallin Punainen lanka tarjoaa opiskelijoille 10% alennuksen yli 10 euron ostoksista.

Opiskelija-alennusta kannattaa kysyä aina liikkeessä asioidessasi. Et häviä mitään kysymällä!