JÄSENEKSIKäsitys ry:n jäsenmaksu lukuvuodelle 2021-2022


Käsitys ry:n sääntöjen mukaan käsityötiedettä Helsingissä opiskelevat voivat liittyä yhdistyksen jäseniksi. Kaikki muut, mukaan lukien valmistuneet käsityötieteen opiskelijat, voivat liittyä kannattajajäseniksi.

Käsitys ry:n jäsenyys on voimassa yhden lukuvuoden. Jäseneksi tulee liittyä joka lukuvuosi uudelleen. Jäsenmaksu lukuvuonna 2021-2022 on 6 euroa. Jäsenyytesi on voimassa maksettuasi jäsenmaksun. 

Kannattajajäsenten jäsenmaksu on vähintään 12€. Jos haluat tukea toimintaamme suuremmalla summalla, sekin on mahdollista. Kiitos kannatuksesta, pidetään yhteyttä!


Saat jäsenmaksutiedot sähköpostiisi täyttämällä jäsenlomakkeen.


Jäsenenä olet oikeutettu Käsityksen jäsenetuihin ja saat sähköpostiisi järjestön viikoittaisen tiedotteen, viikkosähköpostin. Muistathan, ettet voi olla SOOLin tai TOLin jäsen, ellet ole maksanut Käsityksen jäsenmaksua.

Jäseneksi liittymisen jälkeen voit hakea yhteistyöjärjestöjen alennuksiin oikeuttavan jäsentarran. Jäsentarran voit noutaa käytäväkahveilta viikkosähköpostissa kerrottujen ohjeiden mukaisesti. Mikäli sinulla on kysymyksiä jäsenyyteen liittyen tai haluat sopia erillisen noutoajan jäsentarrallesi, otathan yhteyttä hallituksen jäsenvastaavaan.