FUKSIT

Facebookin fuksiryhmät
Liity Kässäfuksit-ryhmään Facebookissa, tietoa vuosikurssisi ryhmästä saat tuutoreiltasiRyhmästä löydät tuutorisi, infoa ja lähimmät opiskelutoverisi!

Käsityksen Facebook-ryhmä
Ryhmässä on jäseninä sekä opiskelijoita kaikilta vuosikursseilta että alumneja. Ryhmä löytyy täältä.


Käsityksen yhteistyöjärjestöjä

Ainejärjestö on saman oppiaineen tai koulutussuunnan yhteinen järjestö, esimerkiksi Käsitys.

HYAL eli Helsingin yliopiston ainejärjestöläiset on yliopiston ainejärjestöjen yhteistyöjärjestö, joka vaikuttaa esimerkiksi ylioppilaskunnan edustajistossa ajaen ainejärjestöjen etuja.

Condus ry on kasvatustieteellisen tiedekunnan tiedekuntajärjestö. Condus valvoo opiskelijoiden etuja tiedekuntatasolla, organisoi erilaisia ylioppilaskunnan vaatimia tehtäviä ja järjestää opiskelijoille isompia tapahtumia, kuten fuksiaiset ja Amazing Race -kaupunkisuunnistuksen. Käsityksen jäsenenä  ja tiedekuntamme opiskelijana kuulut automaattisesti Condukseen.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta eli tuttavallisemmin HYY on ylioppilaskunta, joka tarjoaa monenlaisia palveluita ja tukea opiskelijoille ja opiskelijajärjestöille. HYY ylläpitää mm. Unicafea, Dommaa ja Ylioppilastaloja.

Opetusalan Ammattijärjestö, eli OAJ, on koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten työmarkkinajärjestö.

Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto, eli SOOLon OAJ:n opiskelijajärjestö, joka käyttää opeopiskelijoiden ääntä valtakunnallisesti ja tarjoaa jäsenilleen monenlaisia etuja. SOOL järjestää vuosittain perinteiset talvipäivät sekä kiinnostavia opetusalaa käsitteleviä seminaareja ja koulutuksia.

Tekstiiliopettajaliitto, eli TOL, on tekstiili- ja käsityönopettajien ammatillinen keskusjärjestö. TOL tekee yhteistyötä Käsityksen kanssa ja tarjoaa opiskelijajäsenyyden sekä Tekstiiliopettaja-lehden sopuhintaan.

Teknisten aineiden opettajat ry, eli TAO, toimii yhdessä Käsityksen kanssa ja tarjoaa opiskelijajäsenyyden ilmaiseksi. Jäsenyyteen sisältyy esimerkiksi alan lehti, sekä mahdollisuus osallistua TAO:n järjestämille kursseille.Käsityksen käytössä olevat tilat

Siltavuorenpenkereen opiskelijoiden oma kokous- ja hengailutila Conddoori on tilaremontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä. Uudesta tilasta tiedotetaan heti sen selvittyä!

Gustavus Rex sijaitsee HYY:n hallinnoimalla Domus Gaudiumilla, eli Dommalla. Tila on kaikkien Conduksen alaisten opiskelijajärjestöjen käytössä ja siellä on hyvät tilat mm. kokkailuun ja hengailuun. Leppäsuonkatu 11, 00100 Helsinki.

Uusi ylioppilastalo  tarjoaa järjestöjen käyttöön juhlatila Alinan sekä erilaisia kokoushuoneita. Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki.

Kässäläisten oma järjestötila Putiikki on ollut käyttökiellossa vuodesta 2018 asti. Yhdistyksen hallitus yrittää aktiivisesti korjata tilannetta ja löytää Putiikille seuraajan.


Hyödyllisiä linkkejä