FUKSIT

Facebookin fuksiryhmät
Fuksiryhmä löytyy Facebookista hakemalla yleensä "kässäfuksit 20xx-20xx".  Ryhmästä löydät tuutorisi, infoa ja lähimmät opiskelutoverisi! Tuutorit päivittävät fukseille tarkemman tiedon facebook-  tai muista ryhmistä.


Käsityksen Facebook-ryhmä
Ryhmässä on jäseninä sekä opiskelijoita kaikilta vuosikursseilta että alumneja. Ryhmä löytyy täältä.


Käsityksen yhteistyöjärjestöjä

Ainejärjestö on saman oppiaineen tai koulutussuunnan yhteinen järjestö, esimerkiksi Käsitys.

HYAL eli Helsingin yliopiston ainejärjestöläiset on yliopiston ainejärjestöjen yhteistyöjärjestö, joka vaikuttaa esimerkiksi ylioppilaskunnan edustajistossa ajaen ainejärjestöjen etuja.

Condus ry on kasvatustieteellisen tiedekunnan tiedekuntajärjestö. Condus valvoo opiskelijoiden etuja tiedekuntatasolla, organisoi erilaisia ylioppilaskunnan vaatimia tehtäviä ja järjestää opiskelijoille isompia tapahtumia, kuten fuksiaiset ja Amazing Race -kaupunkisuunnistuksen. Käsityksen jäsenenä  ja tiedekuntamme opiskelijana kuulut automaattisesti Condukseen.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta eli tuttavallisemmin HYY on ylioppilaskunta, joka tarjoaa monenlaisia palveluita ja tukea opiskelijoille ja opiskelijajärjestöille. HYY ylläpitää mm. Unicafea, Dommaa ja Ylioppilastaloja.

Opetusalan Ammattijärjestö, eli OAJ, on koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten työmarkkinajärjestö.

Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto, eli SOOLon OAJ:n opiskelijajärjestö, joka käyttää opeopiskelijoiden ääntä valtakunnallisesti ja tarjoaa jäsenilleen monenlaisia etuja. SOOL järjestää vuosittain perinteiset talvipäivät sekä kiinnostavia opetusalaa käsitteleviä seminaareja ja koulutuksia.

Tekstiiliopettajaliitto, eli TOL, on tekstiili- ja käsityönopettajien ammatillinen keskusjärjestö. TOL tekee yhteistyötä Käsityksen kanssa ja tarjoaa opiskelijajäsenyyden sekä Tekstiiliopettaja-lehden sopuhintaan.

Teknisten aineiden opettajat ry, eli TAO, toimii yhdessä Käsityksen kanssa ja tarjoaa opiskelijajäsenyyden ilmaiseksi. Jäsenyyteen sisältyy esimerkiksi alan lehti, sekä mahdollisuus osallistua TAO:n järjestämille kursseille.Käsityksen käytössä olevat tilat

Siltavuorenpenkereen opiskelijoiden oma kokous- ja hengailutila Conddoori on tilaremontin vuoksi toistaiseksi pois käytöstä. Uusi tila on tulossa lähitulevaisuudessa.

Gustavus Rex sijaitsee HYY:n hallinnoimalla Domus Gaudiumilla, eli Dommalla. Tila on kaikkien Conduksen alaisten opiskelijajärjestöjen käytössä ja siellä on hyvät tilat mm. kokkailuun ja hengailuun. Leppäsuonkatu 11, 00100 Helsinki.

Uusi ylioppilastalo  tarjoaa normaalisti järjestöjen käyttöön juhlatila Alinan sekä erilaisia kokoushuoneita. Syksyllä 2022 tila on remontin vuoksi pois käytöstä. Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki.Hyödyllisiä linkkejä