Tervetuloa Käsitys ry:n sivulle!Olethan muistanut liittyä Käsityksen jäseneksi lukuvuodelle 2020-2021?

Seuraa Käsitystä somessa ja saat uusimman tiedon tapahtumista, toiminnasta ja muista tiedotteista!


Käsitys ry:n toiminta koronaviruspandemian suhteen

Syksyn 2020 tapahtumien osalta tarkkailemme vallitsevaa tilannetta jatkuvasti. Pyydämme jäsenistöltämme joustavuutta, sillä muuttuvaan tilanteeseen saatetaan joutua reagoimaan lyhyelläkin varoitusajalla. Tiedotamme muutoksista aina mahdollisimman pian ja päivitämme toimintaamme liittyviä ohjeistuksia jatkuvasti.
Ajankohtaisimman tiedon yhdistyksen tapahtumista ja toiminnasta saat seuraamalla yhdistyksen sosiaalisen median kanavia sekä liittymällä sähköpostilistalle.

Käsityksen edunvalvonta
Ainejärjestömme edunvalvontatiimi haluaa muistuttaa, että meihin voi ottaa yhteyttä myös koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana. Olethan yhteydessä meihin, jos näet, koet tai kuulet poikkeustilanteen ohjeistuksista poikkeavaa toimintaa kursseilla tai yliopiston tiloissa, tai sinulla tulee muuta kysyttävää edunvalvojiltasi koskien poikkeustilannetta ja opintoja.

Tästä linkistä pääset lukemaan ohjeistukset Helsingin yliopiston poikkeustilanteen aikana.
Pystyt seuraamaan Helsingin yliopiston sivuilta opiskelijan ohjeet- osiosta koronaviruksen vaikutuksista opiskeluun täällä.
Voit myös lukea Kelan sivuilta opintotukeen liittyvistä asioista poikkeustilanteen aikana tästä linkistä.
Lisäksi haluaisimme muistuttaa, että jokainen opettaja on velvoitettu ilmoittamaan opiskelijoille poikkeusjärjestelyistä koskien heidän pitämiään kursseja. Otathan yhteyttä edunvalvojiisi myös silloin, jos kurssien suorittamisessa ilmenee ongelmia koskien uusia järjestelyjä.