JÄSENEDUT


Käsityksen jäsenenä nautit ainejärjestön tarjoamista jäseneduista. Jäsenetuihin lukeutuvat järjestön tapahtumat, jäsenhintaiset liput ja yhteistyötahojen tarjoamat edut. Täyttäessäsi ilmoittautumislomakkeen liityt myös jäsenistön sähköpostilistalle, jonka kautta saat paljon opiskeluun, vapaa-aikaan ja edunvalvontaan liittyvää tietoa. Lisätietoa sähköpostilistasta löytyy sähköpostilista-sivulta.

Käsityksen jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus liittyä SOOLinTOL ry:n ja TAO ry:n jäseneksi. Käsityksen jäsenenä  ja tiedekuntamme opiskelijana kuulut automaattisesti Condus ry:hyn.

Saat opiskelijakorttiisi vuosittain vaihtuvan jäsentarran, jota näyttämällä saat alennusta ostoksistasi yhteistyöyrityksissä. Lisätietoa ostospaikoista alla. Jäsentarrojen jakelusta tiedotetaan yhdistyksen tiedotuskanavilla. Voit tiedustella myös mahdollisuutta muihin noutoaikoihin yhdistyksen jäsenvastaavalta.


---


Jäsenetuja Käsitys ry:n tarralla tarjoavat liikkeet

Eurokangas  10% alennus ostoksista jäsentarrallisella opiskelijakortilla. Useita liikkeitä pääkaupunkiseudulla.

Eiran langat 10% alennus normaalihintaisista tuotteista
Mäkelänkatu 54 B, 3. krs., 00510 Helsinki

Fiinaneule  10% alennus normaalihintaisista tuotteista myymälässä ja verkkokaupassa.
Simonkatu 12, 00100 Helsinki

Helakauppa Hokola ↔ Puusepänhinnat tuotteista. Alennushinta vaihtelee tuotteittain, vähintään -20% lähtöhinnasta. Ilmoita Käsitys ry:n jäsenyydestäsi ja oikeudestasi puusepänhintoihin mennessäsi kassalle.
Hämeentie 20, 00530 Helsinki

Nappitalo  15% alennus ostoksista.
Yrjönkatu 12, 00120 Helsinki

Snurre  10% alennus jäsentarrallisella opiskelijakortilla.

Ruoholahdenkatu 4, 00180 Helsinki

Taito Shop Helsky  10% alennus langoista.

Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki

Tekstiiliteollisuus Oy  38% alennus neulelangoista ja 33% alennus kudontalangoista. Tilaus täytyy tehdä tukusta puhelimitse tai sähköpostilla, eli ei verkkokaupasta tilaten.

Mikäli sinulla on yhteistyökumppaneiden liikkeissä asioidessa ongelmia alennuksen saamisessa, voit yrittää mainita yhdistyksen entisen nimen, Tekstiilarit ry. Otathan ongelmatilanteissa yhteyttä myös ainejärjestöön.


Netissä tilatessasi muista kirjoittaa lisätiedoille tai alennuskoodeille varattuun kenttään olevasi Käsitys ry:n jäsen. Muista aina laittaa laskutusosoitteeksi oma kotiosoitteesi, etteivät laskut häviä Siltavuorenpenkereen uumeniin.---

Yleisiä käsityöhön liittyviä opiskelijakorttietuja


Kirstikki ↔ 10% alennus kaikille opiskelijoille.

Villisilkki ↔ 10% alennus kaikille opiskelijoilla
Hakaniemen hallin Punainen lanka tarjoaa opiskelijoille 10% alennuksen yli 10 euron ostoksista.

Opiskelija-alennusta kannattaa kysyä aina liikkeessä asioidessasi. Et häviä mitään kysymällä!